dimecres, 12 de gener del 2011

Vídeos

L'altre dia a classe de GTIC vam estar parlant sobre l'ús dels vídeo i dels diferents tipus que hi havia. per fer-ho vam estar veient dos vídeos:

1. Era un vídeo en el que sortien dos rèptils que es barallaven durant una bona estona per agafar un insecte i menjar-se'l. La disputa és tal que tots els animalets del bosc van deixar de fer allò que estaven fent per observar-los. al final, els rèptils es despisten i una granota, que estava alerta, agafa l'insecte, però decideix compartir-lo amb els dos rèptils.
  • Es tractava d'un vídeo on hi havia només imatge i àudio, ningú explica el que està succeint. L'espectador el segueix sense utilitzar, gairebé, l'hemisferi esquerra, sinó tot al contrari, l'espectador està utilitzant, majoritàriament, l'hemisferi dret regit per les emocions.
  • Aquest era un vídeo motivador
  • Ens explica moltes coses sense explicar cap, és a dir, després de veure'l és quan l'alumne ha de treure les seves pròpies conclusions. Són vídeos que transmeten emocions i es poden veure en grup perquè l'aprenentatge està pensat que sigui col·laboratiu.
2. Era un documental sobre la història de Catalunya.
  • Es tractava d'un vídeo que combinava àudio, imatge i explicació. L'espectador ha d'utilitzar les dues parts de l'hemisferi.
  • Aquest era un vídeo lliçó. Es tracta d'un vídeo que transmet idees i conceptes, acompanyats d'imatges i música. Serveixen per repassar de forma individual, però per veure'ls en grup no són gaire recomanables ja que encara que es pugui estar atent a les imatges, generalment, no es para atenció a allò que s'està dient.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada