dimarts, 11 de gener del 2011

Delicious

Delicious : És un servei de gestió d'adreces d'interès socials a través del web. Permet pujar a la xarxa les adreces d'interès, que clàssicament s'emmagatzemaven des del navegador localment a l'ordinador, de manera que són consultables a través d'Internet i no només en local. També en facilita la categorització amb paraules clau (etiquetes), fet que n'agilita la localització. Però no tan sols permet agrupar-les i etiquetar-les, sinó també compartir-les amb altres usuaris del servei i així conèixer qui (i quanta gent) ha desat un determinat enllaç.
El seu èxit possiblement rau en la senzillesa de la seva interfície, en emprar un llenguatge HTML molt senzill i un sistema d'URL llegible. A més, posseïx un flexible servei de sindicació web mitjançant RSS i un codi API bastant potent que permet fer ràpidament aplicacions que treballin amb del.icio.us.
 Pàgina web: http://www.delicious.com/



Per crear-se un compte a delicious.com els passos a seguir són:

1. Entrar a www.delicious.com
2. Clicar “join now”.
3. Introduir-hi les dades que et demana.
4. Importar les pàgines favorites del teu navegador.
5. Al incloure una pàgina web a la teva llista de delicious et demanen que etiquetis l'adreça per tal d'agrupar les pàgines per temes o etiquetes.


Aqui a continuació teniu un Scribd on podeu veure què és el delicious er a què serveix i com utilitzar-lo : http://www.scribd.com/doc/410167/Delicious-Que-es-y-como-usarlo


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada