dimarts, 11 de gener del 2011

Les noves tecnologies

La societat ha viscut molt canvis, entre els més significatius trobem el canvi de la indústria i el canvi agrícola, però ara, actualment la societat està fent un canvi i no l'esta rebent de l amillor manera possible: LES NOVES TECNOLOGIES.
L'home té por i inseguretats d'aquests canvis, es regeixen en el passat i en la tradició,  no volen experimentaar perquè amb el que ja tenen estan bé.
Cal remarcar l'escola, ja que aquests els hi costa molts el cnvis (la majoria de professors de l'escola creuen que es millor l'escriptura que les noves tecnologies, això és el mateix que en l'antiguitat on creien que era millor la cultura oral que l'escriputra), per tant  mitjançant aquest exemple podem veure com la societat s'esta quedant atrapat en el passat i en la tradició sense deixar pas al futur.
Al contrari, els adolescents s'estan adaptant d'una manea impressionant a les noves tecnoloies, i això es pot veure en que el 80% dels seus aprenentatges són gracies a les noves tecnologies i el 20% de l'escola (quan només un 4% és útil). Per tant a partir dels adolescents s'esta fent aquest canvi i a poc a poc les escoles veuran la gran importància que té les noves tecnologies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada