dimecres, 13 d’octubre del 2010

Patrick Henry Hughes


A seminari, ens van encarregar escollir i portat un vídeo d'àmbit educatiu. Jo he triat un vídeo que resumeix la vida de Patrick Henry Hughes i la seva discapacitat

Patrick Henry Hughes, és un noi americà, que va néixer amb una discapacitat, sense ulls i amb  les extremitats enganxades al cos, des de el seu primer any de vida, va començar a manifestar gran interès per la música (el piano, entre altres) i així s'ha mantingut fins a l'actualitat. 

La música ha fet de Patrick Henry Hughes un noi que no veu la seva discapacitat com un impediment a fer coses o veure's diferent als demés, sinó, veu la seva discapacitat com una capacitat o habilitat que li han donat. 


Amb aquest vídeo, vull demostrar que tenim que lluitar per les coses que ens apassionen i agraden, hem d'aconseguir arribar a les nostres metes sense rendir-nos en el primer obstacle que trobem. Patrick Henry, va lluitar per introduir la seva passió, la música en la seva vida, sense rendir-se per la seva discapacitat. I, ho ha aconseguit.

Com a futurs i futures mestres, hem d'ensenyar als nens i nenes a lluitar per les coses que ens faci veritablement feliços i a no rendir-nos en el primer entrebanc que trobem pel camí.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada