divendres, 15 d’octubre del 2010

EL CIRC DE LA PAPALLONA

Com ja sabeu, a seminari, ens van encarregar escollir i portar un vídeo d'àmbit educatiu. Jo he triat dos vídeos ja que, els dos m'han semblat interessants.

Aquest segon vídeo es titula " el circ de la papallona ", és una breu pel·lícula que ens introdueix en la vida d'un home (Will) que es rebutjat i humiliat per la gent, perquè és un home discapacitat ( no té cames ni braços). Aquest, coneix els membres del circ de la papallona, un circ que respecta i fa respectar a la gent amb problemes i discapacitats. A partir d'aquí, Will tornarà a tindre confiança en ell mateix, i no veure's com un noi amb una discapacitat, sinó un noi amb moltes esperances i ganes de viure.
La vida de Will obtindrà un gir complet.

Amb aquest vídeo, vull demostrar que actualment, en aquest món, hi ha gent que es burla, riu i aïlla a persones amb discapacitades, pobres o amb problemes.

Com a futurs i futures mestres, hem d'ensenyar als nens a respectar a totes les persones. A inculcar els valors de la igualtat i del respecte, perquè una persona discapacitada es mereix el mateix respecte que qualsevol altre persona.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada